Kinder- & Bedrijfsfeesten

Mountainbiking, een unieke ervaring.

Kinder- & Bedrijfsfeesten

Mountainbiking, een unieke ervaring.

Bedrijfsuitjes of familie-uitjes

Met het hele team van je werk, met je familie of vrienden een mooie tocht rijden door de bossen. Je hoeft hier helemaal geen sportman of sportvrouw voor te zijn om hier van te kunnen genieten.

Jezelf in willen spannen en samen veel plezier maken. De trainer leert je eerst een aantal basis vaardigheden welke je nodig hebt om veilig door het bos te kunnen fietsen. Daarna gaan we aan de slag en zal er gebaseerd op het nivo van de groep een tocht gereden worden.

Op verzoek is dit altijd te combineren met een bezoek aan een horeca gelegenheid voor koffie met gebak of iets meer. We starten op een nader te bepalen startplek, pd mountainbiking kent de bossen in de regio Noord Limburg en oost Brabant goed.

De Bike-Survival

Je kunt tegenwoordig niet meer met een kinderfeestje op de proppen komen. De kids en jongeren willen een boeiende activiteit en vinden het dan vaak nog helemaal te gek om door de modder te crossen. Bij een Bike-Survival gaat het om je grenzen verleggen in het bos. Je gaat met de hele groep aan de gang en maakt dan vanalles mee. Natuurlijk zorgt de trainer voor iets lekkers voor onderweg.

Pd-Mountainbiking heeft een aantal kleinere fietsen maar als je mee wil doen moet je wel ongeveer 140 cm groot zijn. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Wilt u meer informatie?

Laat u persoonlijk informeren over onze uitgebreide mogelijkheden.