pd E-Biking

U hebt een elektrische fiets gekocht en nu blijkt deze toch anders te rijden dan uw oude vertrouwde Gazelle of Batavus. pd E-Biking heeft veel ervaring in het op gang helpen van mensen met een E-bike. De veiligheid staat  ook hier voorop. Het aanleren van specifieke vaardigheden gaat samen met het nodige plezier. Denk hierbij aan veilig op en afstappen,  goed gebruik van versnellingen en ondersteuning, technische vaardigheden aanleren en deze in het verkeer toepassen. U krijgt de nodige tips en trucks aangereikt.

De eerste training is op een verkeersluw terrein en in de tweede training gaan we het verkeer in en kunt u uw specifieke vragen stellen. De trainingen worden in kleinere groepen aangeboden.
Als het aantal deelnemers groter is dan 8 zullen er twee trainers de groep begeleiden. De groep is nooit groter dan 12 deelnemers om hiermee het leereffect groot te houden en de veiligheid te bewaken.

Deze training wordt ook aangeboden in samenwerking met de fietsvakhandel. Als extra service krijgen mensen die bij Dekkers Tweewielers in Wanssum een E-bike kopen deze training tegen fors gereduceerd tarief aangeboden.

 

Meer informatie over onze e-bike trainingen?

Neem contact op voor meer informatie over onze e-bike trainingen.